I'm so tired....

2011.04.07. 05:36

Kelhetek 5 kor megin. Vár rám egy 4 órás út oda-vissza már 8.... Mert anyám nemtud egyedül hazajönni.... Faszom bele, hogy mindig én szopom meg. Kurvára elegem van már. Mindig elvan baszva miatta a hétvégém.... Mindegy nemprobléma. Majd énis így állok a dolgokhoz. Felkell vennem, valami szörnyen irritáló cuccot, amíg el nem temetik szegény dédnagymamámat... valamikor 9 fele érünk haza. Na az tuti, hogy hullafáradt leszek, mert anyám olyan szinten lefáraszt a faszságaival. Mindegy. Már kibírom. Majd találkozok jövőhéten Anikóval. -.- 

Érdekes, hogy pár ember mostanában le se szar. Nem érdekli őket, hogy mivan velem, pedig állítólag fudenagyonjóba vagyunk... Alig van már olyan ember, aki közel áll hozzám. Elég gáznak tartom, hogy ennyit érek. 

de nemmaradhat ki a zene....

hmmm...

legyen ez:

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetzombie.blog.hu/api/trackback/id/tr732806265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása