I wanna fall in love

2011.04.04. 20:04

Úgyérzem egyre közelebb kerülök ehhez a csajhoz. :D Anikónak hívják. Még nem tudtam vele találkozni, mert nemvoltak megadva a körülmények. De úgy tűnik, hogy pénteken Subscribe koncin végre sikerül :)

 

Jólenne, ha összejönne :) Szeretnék végre újra egy társat magam mellé. Tudom, hogy képes lennék szeretni... De nemállítom, hogy hamar szerelmes leszek belé... Még egy kicsit jobban meg kell ismernem őt :D

 

Csütörtökön megint le kell utaznom Debrecenbe. Dédnagymamám temetése lesz :/. A múlthéten távozott el közülünk. Szerettem, de annyira nemálltam közel hozzá, hogy nagyon megviseljen a dolog...

Holnap el kell mennem az orvoshoz színlelni valami betegséget, hogy kiírjon a hétre, mert így biztosabb dolgom lesz a hétvégével és Anikóval kapcsolatban ;)

 

Na pápá arcok :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sweetzombie.blog.hu/api/trackback/id/tr982799857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása